Frakt och leverans

 

Öppet köp för privatpersoner

Vi erbjuder 14 dagars öppet köp vid oanvänd vara med obruten förpackning. Du som kund står för returfrakten. Vill du utnyttja öppet köp så skicka tillbaka varan, väl förpackad och tillsammans med kvitto samt anmärkning om att du vill utnyttja öppet köp. Vänligen meddela oss om hur du vill att vi ska föra över pengarna till dig, tack.

Reklamation

Vi garanterar att de varor du får från oss är felfria när de packas och skickas från oss. Skulle du få en defekt vara vänligen kontakta oss så fort som möjligt. Vänligen kasta inte den defekta varan innan du varit i kontakt med oss.

Mail: info@byranch.se

Telefon: 0155-400066

Fraktvillkor för privatpersoner

Vi har en fraktfri gräns vid 600 kr, dvs. handlar du för mer än 600 kr i nätbutiken får du dina varor skickade fraktfritt (gäller upp till 20 kg). Fraktfritt gäller endast för utskick till ombud för Postnord.

0 -599 kr i ordervärde = 69 kr

Över 600 i ordervärde = fraktfritt

Leverans

Leverans sker med Postnord. Vår ambition är alltid att packa och skicka varorna senast efterföljande dag som beställningen registrerats hos oss.
Total leveranstid är normalt 3-5 arbetsdagar.
Beställningen levereras till ditt närmaste postombud och det  är därför viktigt att använda en fungerande mejladress och mobiltelefonnummer för avisering.

Mottagning av paket

Som köpare ansvarar du för att försändelsen du kvitterar ut är i fullgott skick.
Är paketet skadat, kvittera INTE ut försändelsen och kontakta oss snarast.
Vid mottaget gods vänligen kontrollera så att varorna stämmer överens mot följesedeln, vid eventuella avvikelser vänligen meddela oss omgående. 

För paket som ej hämtas ut debiterar vi en avgift på 350 kr. En godkänd beställning är bindande, vill du ändra eller ta bort din beställning så skall du så fort som möjligt höra av dig till oss via mejl eller telefon.

Hämtning på gården

Du kan också välja att hämta din nätorder på vår gård.

Denna tjänst är gratis och du får ett mejl från oss när din order är klar att hämtas. Din order kan hämtas efter överenskommelse med oss på info@byranch.se