Näringsrik olja för alla hundraser

För att må bra behöver alla hundar ett foder med en bra balans av protein, kolhydrater, fett, fibrer, mineraler och vitaminer. Det ger dem även en blank och fin päls, frisk hud och mjuka trampdynor. Dräktiga tikar och valpar mår bra av extra tillskott av hälsosamma fetter, liksom hundar som arbetar eller tränar
och tävlar och ska orka prestera på topp.

Vår kallpressade camelinaolja är KRAV-certifierad och odlad helt utan konstgödsel och bekämpningsmedel. Den är rik på Omega 3 och ger din hund ett 100 % ekologiskt och välbalanserat tillskott av essentiella fetter. Den höga koncentrationen av E-vitamin i camelinaolja ger den även en längre hållbarhet än många andra oljor och gör att den kan förvaras i rumstemperatur utan att härskna. Hundens bästa vän skulle man kunna kalla den!

Camelinaoljans beståndsdelar hjälper till att:

  • Boosta djurets energi
  • Skydda mot inflammationer
  • Hjälpa rörlighet och läkning
  • Optimera skyddet mot allergiska reaktioner
  • Bibehålla starka ben, god kvalitet på hud och päls
  • Främja ett lugnt temperament

"En hund hade jätteproblem med sina trampdynor och dessa läkte på två veckor efter att jag började ge camelinaolja i fodret. Vi är otroligt nöjda och jag rekommenderar camelinaolja till alla”.

Yvonne Lindström, Amartis Kennel

Rik på E-vitamin

Camelinaolja är även naturligt rik på E-vitamin (antioxidanter) som reducerar oxidativ stress och kan ges både till alla typer av hundar för att bidra till skyddet mot irritation och inflammation och främja syresättning av muskler och vävnader.

Köp olja för hunden

”Bara två veckor efter att jag började med Camelinaolja slutade mina labradorer fälla så mycket päls och vår seniorhund känns som om hon är mycket rörligare, det är som att hon är smord från insidan ut!”

Robert, 60 år